Barbecuen, fakkelparade en schaars geklede studentes moeten sportcentrum opvrolijken

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

LSVV’70 kan komende zaterdag kampioen worden op het sportcentrum. De roodwitte helden nemen het op tegen Football Factory. Een locatie, waar al veel discussies over zijn losgebarsten, maar toch gaat LSVV’70, met medewerking van het vrolijke neefje Factory, er alles aandoen om er een mooie ambiance te maken.

Zo is er in goed overleg besloten dat alle fans komend weekend langs de lijn toestemming krijgen om de barbecue aan te slingeren. De verwachting is dat het kwik zal oplopen tot 25 graden, dus ideaal barbecueweer. Daarnaast zullen schaars geklede studentes gratis entree krijgen. Het meegereisde publiek van LSVV’70 zal de club met een roodwitte ambiance ondersteunen, waarbij ook de fakkelparade opnieuw zichtbaar zal worden.

LSVV’70 is zeer verheugd over de uitstekende samenwerking met Football Factory, en heeft de garantie gegeven dat alles in goede harmonie zal plaatsvinden.