Bestuur LSVV’70 rekent op mooie zomer

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Afgelopen week kwam het bestuur van LSVV’70 bij elkaar. Een overleg waarin onder meer het komend seizoen werd besproken. Het perspectief is veelbelovend. De club hoopt de komende weken weer veel enthousiaste nieuwe spelers aan te trekken, maar maakt sowieso een sterke groei door. Daarnaast zullen ook de omstandigheden flink verbeteren.

Zo komt er in 2016 een nieuw kunstgrasveld op het Wim Mugge Sportpark, krijgen vrijwel alle teams nieuwe en betere tenues en blijft de contributie gelijk, en daarme de goedkoopste in de hele omgeving.

LSVV’70 zal komend seizoen twee nieuwe teams verwelkomen. Daarmee is de club in voetballand actief met vier veldteams, een damesteam en drie zaalteams. En dan zijn er nog de clubhelden die actief zijn in de 35+ competitie.

In de komende wekn op deze site meer over de interessante en positieve ontwikkelingen binnen LSVV’70.