Debutant Broere leidt Jong LSVV naar overwinning

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Mega-aankoop Tijs Broere kende gisteren een droomdebuut voor Jong LSVV. In de oefenwedstrijd tegen LSVV 3 scoorde ‘de Tank ‘een loepzuivere hattrick.

Broere begon gisteravond verrassend in het basiselftal van aanvoerder Mos en dat bleek geen onverstandige keuze. ‘Het Beest’ nam Jong LSVV vanaf het eerste fluitsignaal aan de hand en scoorde driemaal in 15 minuten. De vijandelijke verdediging werd voortdurend stuk gespeeld en één man maakte het af: Broere. LSVV 3 gooide de handdoek in de ring en Jong LSVV wist de wedstrijd met 4-0 te winnen doordat de Weger met een fraaie goal voor het slotakkoord tekende. Na afloop verscheen Broere uitzinnig van geluk met de wedstrijdbal onder zijn arm voor de camera: “Dit is ongelooflijk. Mijn hele leven werk ik er naar toe om te mogen spelen voor zo’n topclub als LSVV. Vervolgens scoor ik de gelijkmaker en het hele publiek op het Wim Mugge Sportpark scandeert mijn naam, ja dan krijg je vleugels! Ik heb de hele wedstrijd in een roes beleefd, hoeveel is het eigenlijk geworden?” Opvallend was het vingertje dat Broere voor zijn mond hield richting het publiek na het maken van zijn hattrick. De debutant: “Er is de laatste weken ongelooflijk veel shit over mij geschreven en dat doet wat met je. Ik ben ook maar een mens. Dit gebaar had ik niet moeten maken, maar zie het als gedrag van een een jonge jongen die zijn emoties uit.”
Overigens gaat de snelle middenvelder door zijn rappe doelpunten de annalen in als de meest effectieve LSVV-debutant aller tijden.

Dames, het LSVV'70 tenue van Tijs is helaas al uitverkocht in onze fanshop. Volgende week komt er een nieuwe lichting.

Aanwinst Tijs Broere op trainingskamp