Einde seizoen voor Petersen, Stjepanovic en Van Ruiten

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Voor drie spelers van LSVV’70, u weet wel: die drie van de praatclub van afgelopen zaterdag in het uitduel met BSC’68, zit het seizoen erop. Zowel Neal Petersen, Alen Stjepanovic als Ernst van Ruiten hebben een schorsing ontvangen van de KNVB. Petersen moet één wedstrijd toekijken, en begint zodoende komend seizoen met een schone lei, om te laten zien dat hij zijn voeten kan laten spreken in plaats van zijn mond.

Dat geldt helaas niet voor Van Ruiten en Stjepanovic. Van Ruiten heeft twee duels schorsing gekregen, en mist daardoor ook het eerste Bekerduel in het nieuwe seizoen. Stjepanovic kan een lekkere lange vakantie boeken, met daarbij wat huiswerk dat hij meekrijgt van de club. Vooral het studieboek ‘De puinhopen van een seizoen praten in de Derde Klasse A’ zal door de voorzitter aandachtig worden bestudeerd. Hij heeft er tijd genoeg voor, want Stjepanovic moet vier duels toekijken, plus nog een extra wedstrijd vanuit een gele kaart. Kortgezegd dus voor komend seizoen nog drie Bekerduels en de eerste competitiewedstrijd.