Jelles kraakt site Leidenamateurvoetbal

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Na zijn succesvolle invalbeurt bij het vlaggenschip van LSVV ’70 waren de media vol lof over de prestaties van Wietse Jelles. De flamboyante vleugelspeler van LSVV 2 mocht als invaller opdraven bij de hoofdmacht en was direct drie keer trefzeker. Vandaag bleek echter dat alle geschreven berichtgeving van slechts één hand kwam: die van Jelles zelf.

Jelles wilde zijn eigen prestaties niet onopgemerkt laten voorbijgaan en schakelde de hulp in van de plaatselijke hackersvereniging ‘hacken om te lekken’ in. Hij wist de site van Leiden Amateurvoetbal te hacken om vervolgens zichzelf weinig subtiel de hemel in te prijzen. Dit bericht werd opgepikt door Voetbalzone.nl en uiteindelijk verscheen de italofiel zelfs in de ‘De Wereld Draait Door’ op televisie.

Aanvoerder Paul Mos reageerde geprikkeld maar zag geen reden voor paniek: “Natuurlijk is dit onacceptabel. Aan de andere kant zal hij er niet snel nog eens drie inleggen. De kans op herhaling is daarom miniem.” Over de te nemen maatregelingen zal de clubleiding zich buigen, maar gering zal de straf niet zijn.
Jelles zelf reageerde echter koel: “Ik ontken alles, behalve de doelpunten.”