Jong LSVV doet het licht uit in Voorschoten

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Jong LSVV won gisteravond op bezoek bij Voorschoten ’97 en blijft daardoor ongeslagen in de strijd om de beker. De rode trein denderde over de Voorschotenaren heen, maar verzuimde om dit verschil op het scorebord te zetten: Het werd slechts 2-0.
Toen Roelofsen in de 80e minuut voor de tweede keer scoorde, vond Voorschoten ’97 het wel mooi geweest. Tijdens een veelbelovende aanval van LSVV ’70 werd de stekker eruit getrokken en viel de verlichting uit. De scheidsrechter kon niets anders dan Jong LSVV de overwinning geven en in het pikkedonker klonk het vervroegde eindsignaal.

Honderden fans renden het veld op na de overwinning van LSVV 2 op Voorschoten ’97.

 

 

 

Door de overwinning van gisteravond, staat LSVV 2 nu samen met Oosterheem bovenaan in de poule. Zaterdag 17 oktober wordt deze titanenstrijd beslist in een directe confrontatie, dus houd onze website in de gaten voor de kaartverkoop!