Kaarten Grachtentocht vanaf maandag in verkoop

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Bij de bakker, de slager, de kruidenier, in gesprek met de postbode of de krantenjongen. Afgelopen week ging het overal over het naderende kampioenschap van LSVV’70. De Cultclub heeft met nog vier duels te gaan een voorsprong van vijf punten. De voorbereidingen voor een groots kampioensfeest zijn inmiddels in volle gang, maar de traditionele grachtentocht als hoofdgerecht.

De Leidse bevolking verheugt zich al volop op de boottocht over het water. Om alles in goede banen te leiden en massale drukte op bepaalde plekken tegen te gaan, heeft de Gemeente Leiden dit jaar besloten kaarten te verstrekken. Op de populairste locaties langs het water, bij de Rapenburg, voor het Stadhuis en bij de Oude Rijn, zal tot kaartverkoop worden overgegaan. Komende maandag gaan de eerste kaarten in de verkoop. Naar verluidt zullen morgenavond al de eerste fans met slaapzakken voor de deuren gaan wachten.