Koetshuis en Bad Habits eren kampioenen van LSVV’70

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

LSVV’70 is van en voor iedereen, maar heeft daarbij ook twee geweldige sponsoren achter zich staan. Shirtsponsor Bad Habits is wekelijks de populaire thuisbasis van de club en kijkt al maanden reikhalzend uit naar de landstitel van de Vierde Klasse A. De pub in het centrum van de stad heeft voor zaterdagavond een groot LSVV-kampioensfeest gepland. Vanaf 20.30 gaan de deuren open, waarbij de helden groots zullen worden onthaald.

Ook Tom Holswilder van Koetshuis De Burcht is een geweldige sponsor voor LSVV’70. Hij is de Koning Voetbal van Leiden, steunt alle clubs, en draagt daarbij ook de Cultclub een warm hart toe. Komende zondagochtend stelt hij een heerlijk ontbijt ter beschikking aan de spelers en staf van de kampioen. Hulde!