Komende zaterdag Fokko Memorial

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Voor het zesde jaar op rij organiseert LSVV’70 in de maand augustus de Fokko Versloot Memorial. Het bijzondere evenement, ter nagedachtenis aan Fokko, vindt komende zaterdag plaats. Ook dit jaar zal er door talrijke leden en oud-leden van LSVV’70, die allemaal een hechte band met Fokko hebben, tegen een balletje worden getrapt, afgesloten met een borrel en broodjes in de kantine. Lugdunum heeft opnieuw alle medewerking toegezegd, waarvoor veel dank.

Het voetbalgedeelte begint komende zaterdag rond 15.00. Vanaf 17.00 zal aansluitend in de kantine wat worden gegeten en gedronken. Ook dit jaar hebben allerlei vrienden van Fokko vanuit het hele land hun aanwezigheid bevestigd. Het belooft opnieuw een bijzondere dag te worden.

http://lsvv70.nl/algemeen/in-memoriam/