LSVV 4 wint zespuntenwedstrijd met Nieuwe Zakelijkheid

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

VVSB 9 kon na afloop niet anders dan concluderen dat er niet meer in had gezeten: betrekkelijk eenvoudig waren de mannen uit Noordwijkerhout van de mat (c.q. akker 6) gespeeld. Het gloednieuwe 3-4-3-systeem dat gisteren onder de bezielende leiding van captain Kilian van Buuren werd tentoongespreid, bleek daarmee zijn vruchten af te werpen. Met de koeltjes behaalde 1-3 overwinning steeg LSVV een plek op de ranglijst – ten koste van uitgerekend de thuisploeg.

Met name publiekslieveling Goudzwaard was zienderogen in zijn element op zijn nieuwe positie als back: “Ik roep zelf al anderhalf jaar tegen de jongens dat ik me voorin nooit echt kan laten gelden. Dan is het toch een beloning als de technische staf zo’n ellenlange lobby beloont.” Samen met cultheld Jos Vos en aanvoerder Van Buuren haalde Goudzwaard voldoende hete kolen uit het vuur om derde doelman Pronk een betrekkelijk zorgeloze middag te bezorgen.

Voor rust bezorgde Roelof Juffermans de studenten de verdiende voorsprong door een voorzet van de zwak maar efficiënt spelende Rune Janssens tegen de touwen te kopen. Na rust kwam veel gevaar van Julian Hameete – wiens zaalverleden hem toch tot meest dreigende speler aan de bal deed ogen. Janssens deelde, na te profiteren van goed voorbereidend werk van de felle Dumoulin, de mentale hamerslag uit (0-2), en kreeg niet veel later hulp van de sterk debuterende Joey Teeuwen, toen bleek dat een inzet van Janssens te zwak was om de doellijn op eigen kracht te passeren (0-3). Dat Klaver voor open doel nog flink over wist te schieten, en Pronk door nonchalant verdedigen van zijn verdedigers toch de nul niet wist te houden, mocht de pret vervolgens niet drukken.