LSVV’70 beleeft heroische wedstrijd in kolkende ambiance

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

LSVV’70 is nog geen kampioen… De roodwitte helden gingen vanmiddag in een geweldige ambiance op het Wim Mugge Sportpark met 1-2 ten onder tegen VVSB. Na twintig minuten keek de aanstaande kampioen tegen een 0-2 achterstand aan. Vervolgens probeerde LSVV’70 van alles, speelde het bij vlagen zeker niet slecht, maar miste het de nodige fortuin tegen een stug en sterk spelend VVSB.

Vlak voor rust zorgde Guus van Kessel na een prachtige aanval nog wel voor de aansluitingstreffer, maar de achterstand kon niet meer worden omgebogen. Toch kan LSVV’70 terugkijken op een bijzondere dag in de clubgeschiedenis. De Cultclub is nog geen kampioen, maar alles steun was zeer indrukwekkend. Een roodwitte tempel, met fakkels, vuurwerk en geweldige aanhang. Een mooie ervaring en nu volgende week tegen Football Factory de titel binnenhalen.