LSVV’70 dendert over FC Boshuizen heen

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28
In een eenzijdig duel heeft LSVV’70 op bezoek bij FC Boshuizen uitgehaald: 2-7. Door de zege staat de ploeg van trainer / speler Freek Jansen nu nog steviger op de vijfde plek. Het zag er vooraf allemaal zo mooi uit. Een vroege aftrap om 13.00 uur in Leiden tegen de vrienden van FC Boshuizen. Lekker voetballen en dan ook nog wat aan je middag hebben. Echter, er was één probleem: de scheidsrechter ontbrak.
Iets na 15.00 uur, ruim twee(!) uur na de geplande aanvangstijd, begon de wedstrijd dan eindelijk.
LSVV’70 schoot uit de startblokken. De doelman van FC Boshuizen kreeg een vrije trap van Neal Petersen niet onder controle. Guus van Kessel bleek de meest attente en schoot de openingstreffer. Een paar minuten later verdween een vrije trap van Petersen wel direct achter de doelman.
De Studenten waren heer en meester en beloonden zich rond de twintigste minuut met de 0-3. Aanvoerder Wouter Huisman vond van Kessel, die de bal subtiel met het hoofd verlengde naar spits Joppe Gloerich. Die schoot vervolgens onberispelijk de bal in de touwen.
Het doelpuntenfestijn hield niet op. Eerst was het Jochem van der Graaf die op randje van buitenspel de 0-4 binnenschoot. Vlak voor rust werd een vrije trap van trainer/speler Freek Jansen door Sander Mulder binnen gekopt.
Vijf verschillende doelpuntenmakers zorgden voor een 0-5 ruststand.
In het tweede bedrijf kwam de thuisploeg nog terug tot 2-5, waarna de Studenten weer gas gaven. Eerst was het Rick Baarda die een vrije trap van Petersen over de doelman heen wist te lobben, waarna Erwin Humme uiteindelijk de eindstand op 2-7 bepaalde.
Door de zege houdt LSVV’70 aansluiting met de top-4. Komende zaterdag is het vrij, de week erna wacht weer een derby. Op het Wim Mugge Sportpark is dan Leidsche Boys te gast.