LSVV’70 denkt aan unieke basisplaats Wim Mugge

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Niets is te gek, komende zaterdag op het sportcentrum. LSVV’70 kan zich tegen Football Factory kronen tot landskampioen van de Vierde Klasse A en denkt daarbij aan een opvallende basisspeler. Living Legend Wim Mugge, met 72 jaar nog jong, fris en fruitig, heeft het verzoek van de clubleiding gekregen om de kicksen onder te binden. Reden daarvoor is dat bij Football Factory met Pieter van Schie mogelijk ook een veteraan op het veld staat.

‘Kijk, kampioen worden we sowieso wel, maar we willen het op een eerlijke manier worden’, aldus de clubleiding. ‘Als we horen dat Pietertje van Schie bij Factory meespeelt, dan kunnen wij het niet maken om onze sterkste elf op te stellen. Met een unieke terugkeer van Wim Mugge geven we denk ik een mooi signaal af aan onze vriendelijke neefjes van Factory.’

Van Schie, die in het verleden meermaals aangaf in zijn leven dolgraag eens voor LSVV’70 te willen uitkomen, hoopt echter op een andere wending. ‘Ik heb LSVV’70 per brief laten weten dat ik beschikbaar ben om met hen mee te doen’, aldus Van Schie. ‘Je kunt het een open sollicitatie noemen, maar ik voel me nergens te groot voor. Al mijn hele leven droom ik van het moment om het maagdelijke rood en wit om de schouders te dragen. Zaterdag zie ik mogelijkheden. Al is het als invaller, een paar minuutjes voor tijd, man, wat zou ik daar gelukkig van worden. Misschien kom ik nooit meer in mijn leven zo dichtbij de helden van LSVV’70. Daar ga ik sowieso van genieten.’

Pieter van Schie werd nationaal bekend nadat er een reclamespot van Calvé Pindakaas over hem werd opgenomen, zie hier:

https://www.youtube.com/watch?v=Or41EVCmV4g