LSVV’70 doet zichzelf tekort tegen Blauw Zwart: 1-1

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

LSVV’70 is nog altijd ongeslagen in de Vierde Klasse A. De Sleutelstedelingen speelden gisteren met 1-1 gelijk tegen Blauw Zwart. Een bittere pil, aangezien de gelijkmaker van de gasten in de 95ste minuut viel uit een dubieus gegeven strafschop. Vervolgens was de wedstrijd direct afgelopen. LSVV’70 vergat zichzelf te belonen voor de sterke eerste helft, waarin de ploeg kansen te over had om verder afstand te nemen.

Maar ook na rust was LSVV’70 enkele keren dichtbij een treffer. Jochem van der Graaf schoot onder meer op de lat. Blauw Zwart, dat op de tribune werd bijgestaan door enkele holbewoners met bijbehorende manieren, kwam goed weg en werd in de slotfase nauwelijks gevaarlijk. Tot een in de ogen van de arbiter vermeende handsbal. Resultaat is dat LSVV’70 twee keer de winst voor het grijpen had, maar even zo vaak genoegen moest nemen met een punt. Volgende week wacht het uitduel met UDO.