LSVV’70-fan Poulina gaat juichen op de bank bij Football Factory

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Het zijn hectische weken voor Nino Poulina. De aimabele toptrainer van Football Factory, komend seizoen actief bij Roodenburg, is bezig aan zijn laatste duels. Hij neemt het nog op tegen LSVV’70 en Wilhelmus, maar er is commottie ontstaan over zijn rol voor komend weekend. Het is een publiek geheim dat LSVV’70 en Poulina al jarenlang nauw aan elkaar zijn verbonden.

‘Iedereen binnen Football Factory weet van mijn LSVV’70-tatoeage’, aldus Poulina. ‘Dat heb ik onmogelijk geheim kunnen houden. Het was ook een voorwaarde in mijn contract. Ik wilde best orde scheppen in de sportieve chaos hier, maar dan moest de club wel accepteren dat mijn hart bij LSVV’70 ligt. In mijn tijd bij Lugdunum heb ik wekelijks op de voet kunnen volgen wat er bij die club gaande is. Dat heeft zoveel indruk op me gemaakt dat het is overgegaan op onvoorwaardelijke liefde.’

‘Mijn kinderen slapen in pyama’s van LSVV’70’, vervolgt Poulina. ‘Maar dat kan je misschien beter maar niet opschrijven. De jongens hier bij Football Factory willen graag hun best doen zaterdag. Dat siert ze, en dat moeten ze ook vooral doen, maar ik zal wel gewoon juichen voor LSVV’70. Kom op, ik ga mijn gevoelens niet wegstoppen. Ook voor mij geldt: LSVV’70. Wat. Een. Club!’