LSVV’70 op karakter en conditie voorbij FC Boshuizen

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

En dat is nummer acht op rij! Het ging moeizaam, het wilde allemaal niet vlotjes verlopen, maar toch wist LSVV’70 opnieuw een zege te behalen. De Cultclub stond twintig minuten voor tijd nog met 0-2 achter tegen FC Boshuizen, maar na negentig minten pronkte een mooie 4-2 zege op het scorebord. Gerben Groenendijk was met twee rake vrije trappen de gevierde man, terwijl ook Sander Mulder en Nils de Groot trefzeker waren.

Een overwinning op karakter. LSVV’70 maakte het spel, maar weifelend begin in de verdediging gecombineerd met wisselvallig spel van teveel spelers leverde een moeizame middag op. Toch bleef de ploeg mentaliteit tonen en conditioneel liep de roodwitte equipe in de slotfase over FC Boshuizen heen. Het betekent opnieuw euforie op het Wim Mugge Sportpark.