LSVV’70 Pinkstertoernooi 2016. Geef je op (vol=vol)

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Nu de heerlijke lentezon is doorgekomen en zelfs Arjen Robben zijn winterlegging in de kast heeft opgeborgen is het tijd om aan ‘mooi weer-voetbal’ te denken. Laat dat nu net zijn waar we bij LSVV’70 in excelleren. Het bestuur dacht terug aan vroeger, toen er voor ons pupillen prachtige toernooien georganiseerd werden. Je kent het wel: doorgebruinde kantinejuffrouwen, feestelijke volksmuziek, aangeschoten clubscheidsrechters, een poffertjeskraam en een penaltybokaal. Voetbalstudenten zijnde bij de enige echte cultclub van Nederland gaan wij na het doorslaand succes van vorig jaar, opnieuw het mooiste toernooi van het jaar organiseren.

Dit is wat je op maandag 16 mei 2016 (2e pinksterdag) van 12.00 tot 18.00 uur op het Wim Mugge Sportpark kunt verwachten:

– net als bij de F’jes en E’tjes 7 tegen 7 wedstrijden op een half veld
– kruisfinales na de poulefase
– teams bestaande uit minimaal 7 personen (hoewel wissels worden aanbevolen)
– de kantine is de gehele dag geopend voor zowel alcoholische als non-alcoholische versnaperingen
– een penaltybokaal (ieder team vaardigt 1 penaltyspecialist af)
– een sportieve en gezellige sfeer
– plezier staat voorop: iedereen is welkom
– de hele dag hitjes van DJ Pils
– na afloop eventueel een BBQ (op inschrijving) á 10e p.p.

Iedereen is welkom om mee te doen aan het toernooi: LSVV’ers en niet-LSVV’ers, studenten en niet-studenten, voetballers en hockeyers. Kortom: geef het door en vorm een team met je (voetbal)vrienden om een potje te voetballen in de zon!

Schrijf je snel in via de teamcaptain door een mail te sturen naar bestuur.lsvv70@gmail.com. Vermeld daarbij de teamnaam en de namen van de teamleden. De kosten bedragen slechts 20 euro per team.

Maandag 16 mei 2016 op de Kikkerpolder. Meer informatie volgt na de inschrijvingen.