LSVV’70 overtuigend langs Blauw Zwart

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

LSVV’70 begint 2016 waar het 2015 mee eindigde: genadeloos toeslaan. Eind december wonnen de roodwitte helden de beroemde Futsal Cup van Leiden. De bokaal staat pas net in de prijzenkast, of het volgende succes wordt al genoteerd. Gisteren vervolgden de Sleutelstedelingen de competitie met een bezoek aan koploper Blauw Zwart. In Wassenaar leverde LSVV’70 een puike teamprestatie en won verdiend met 0-1. Door de zege staat LSVV’70 bovenaan in de Vierde Klasse A.

Drie maanden kon hij niet in actie komen vanwege een hardnekkige enkelblessure. Guus van Kessel. Levensgenieten met een zachte g en graniet in zijn linkervoet. Gisteren was hij weer terug, en hoe. Van Kessel was een voortdurende plaag voor de verdediging van Blauw Zwart en tekende na een half uur na een knappe individuele actie voor de openingstreffer. Het betekende het enige doelpunt van de wedstrijd. Neal Petersen raakte in de tweede helft na een weergaloze actie nog wel de paal, en Freek Jansen schoot een corner er direct in, maar om onduidelijke redenen keurde de overigens uitstekend leidende scheidsrechter de treffer af. Het mocht de pret niet drukken. Na afloop was het carnaval in de kleedkamer van LSVV’70, met de bekende klassiekers ‘Bloed aan de Palen’, ‘Nooit meer trainen’ en ‘Goalen maken’ die luidkeels ter gehoren werden gebracht.