LSVV’70 wint voor vierde keer op rij

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

De doelstelling voor de maand oktober was helder: vier overwinningen. Niets meer en niets minder. LSVV’70 slaagde in de missie. Gisteren werd de succesvolle maand afgesloten met een 4-2 zege op Leidsche Boys. Door de overwinning, en nederlagen van de concurrentie, nestelt de Cultclub zich nadrukkelijk in de top. Volgende week wacht de kraker tegen Haagse Hout.

Freek Jansen wees zijn ploeg gisteren met twee goals in de eerste helft op weg, gevolgd door een doelpunt van Sander Mulder. Vlak voor rust deed Leidsche Boys iets terug. Na rust golfde het spel heen en weer. Vijf minuten voor tijd brachten de bezoekers de spanning terug, maar LSVV’70 kwam nauwelijks meer in gevaar. In de slotseconde zorgde Guus van Kessel op aangeven van Nils de Groot voor de bevrijdende 4-2.

Oktober was  top, nu op naar een mooie novembermaand!