LSVV’70 zoekt grootste voetbaltalenten van Leiden

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Komende zomer waait er een frisse wind door de eerste selectie van LSVV’70. De Cultclub uit Leiden wil komend seizoen mee gaan doen om de plekken die aan het einde recht geven op Europees voetbal en daarnaast opnieuw stunten in de KNVB Beker. Reden om de scouts erop uit te sturen. Het vizier is voornamelijk gericht op voetballende Leidse studenten, die op zoek zijn naar eeuwige roem op een mooi niveau.

LSVV’70 komt al sinds mensenheugnis uit in de Derde en Vierde Klasse. Twee prima competities, met veel derby’s in Leiden en omgeving. Als het even meezit, wordt er leuk meegevoetbald in de Derde Klasse, valt het balletje buiten- in plaats van binnenkant paal dan is de Vierde Klasse het domein. Even zo belangrijk als het aardige niveau waarop wordt gespeeld, is de sfeer. Geen moeilijk overdreven pseudo-professioneel gedoe, gewoon lekker fanatieke voetbalbeleving in het veld, en de knipoog en kwinkslag daar buiten.

Kan je aardig tegen een balletje trappen, maar hebben de scouts van de Eredivisie, Primera Division of de Premier League om onbegrijpelijke redenen je over het hoofd gezien? Neem contact met LSVV’70 op (bestuur.lsvv70@gmail.com) voor meer info en we zullen het met je zaakwaarnemer verder afhandelen!

 

LSVV'70 zoekt nieuw talent

LSVV’70 zoekt nieuw talent