Lugdunum helpt LSVV’70 bij groots titelfeest

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Volgend seizoen is het weer zover. De prachtige krakers tussen Lugdunum en LSVV’70. De vrienden van de Kikkerpolder delen al meer dan een decennium vol tevredenheid het sportpark. Komend seizoen zullen beide clubs elkaar weer tegenkomen in de Derde Klasse A. Maar ook voor die tijd kunnen de clubs op elkaars steun rekenen. Zo zal komende zaterdag een grote delegatie van Lugdunum bij de kampioensdag van LSVV’70 aanwezig zijn, de festiviteiten van dichtbij meemaken en worden gehuldigd door de club.

Daarnaast biedt speaker Ger van Helden zijn hulp aan. Deze clubman zal rond de wedstrijd de boel aan elkaar praten vanuit de radiokamer en allerlei hits ten gehore brengen. Een prachtig gebaar, waarvoor dank!