Messias Goudriaan komt terug naar De Kikkerpolder

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

De competitie-indelingen voor komend seizoen doen aardig wat stof opwaaien. De gortdroge bureacratische molen van de KNVB had zijn huiswerk matig gedaan. Voor LSVV 3 was de Vijfde Klasse aangevraagd, maar de mannen van Metz en Jurgens zijn ingedeeld in de Zesde Klasse. Er is al reeds een nieuw verzoek ingediend. Toch was er ook heuglijk nieuws: Messias Goudriaan komt terug naar De Kikkerpolder!!!

Rutger Goudriaan. Er is geen basisschool in Leiden te vinden waar kinderen niet massaal rondlopen in shirts met zijn naam achterop. Goudriaan is een levende legende, iemand die tot ongekende prestaties kwam. Vorig jaar deed hij een stapje terug, hij vond het wel genoeg. Een zeer lucratieve aanbieding van LSVV’70 sloeg hij af, Goudriaan bleef de oranjehemden in Lisserbroek trouw. En ook dat is stiekem wel weer heel mooi. Clubliefde anno 2015, het bestaat nog.

Maar Goudriaan komt komend seizoen toch naar het Wim Mugge Sportpark, als hij het opneemt tegen LSVV 2. Zelden zal voetbalminnend Leiden zo blij zijn geweest met een keuze van de KNVB. Hulde! Messias, verlosser Goudriaan komt terug en wat kijken we er naar uit. Oja, er staat ook mooie mijlpaal op het programma bij zijn treffen met LSVV’70. In het afgelopen decennium wist de spits in competitieverband liefst 49 keer te scoren tegen de Sleutelstedelingen. Wordt vervolgd!