Neal Petersen onder de lat bij LSVV’70?

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Hij begon het seizoen in de spits, speelde in de verdediging en op het middenveld. Maar morgen wacht voor Neal Petersen mogelijk een primeur. Aangezien hij een hamstringblessure heeft, behoort rennen niet tot de mogelijkheden. Reden dus om het nijpende keepersprobleem op een creatieve manier de kop in te drukken. Petersen onder de lat, het begin van een nieuw avontuur…?

Aangezien Maarten Metz is geschorst en de gebroeders Waasdorp dit weekend in Italie vertoeven, is de zoektocht naar een doelman in volle gang. LSVV 2 en 3 kunnen door omstandigheden geen doelman leveren, en ook de routiniers Job Weststrate, Arjen Bakker en Koen Mollers zijn niet in staat om morgen de handschoenen aan te doen.

Er zijn dus nog twee mogelijkheden over. Of een keeper van UVS lenen, of een eigen veldspeler op doel. In het tweede geval ziet Petersen een heldenrol voor zichzelf weggelegd. ‘In het kikkerpakje van Maarten Metz in de laatste minuut een penalty stoppen waardoor we met 1-0 winnen’, zegt Petersen. ‘Ja, man, dat zou wat zijn. En dat iedereen dan op me springt en ik het troetelkindje ben van de club. Het klinkt als een droom. Overigens is het nog niet zeker of het me fysiek lukt om te keepen hoor, die hamstring voel ik flink. En oja, ik kan niet duiken, niet naar links en niet naar rechts. Maarja, dat kunnen Metz en de gebroeders Waasdorp ook niet heb ik dit seizoen vaak genoeg gezien…’ Wordt vervolgd.

Petersen morgen onder de lat?

Petersen morgen onder de lat?