Neem je telraam mee naar LSVV’70 – UVS

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Nog vier potjes aanrommelen en dan is het seizoen weer voorbij voor LSVV’70. De Sleutelstedelingen gaan met vlag en wimpel degraderen, maar spelen eerst nog een paar potjes. Zo wordt morgen de strijd aangegaan met UVS. De buurman in het blauw en wit strijdt om de titel en wil zo snel mogelijk hogerop, LSVV’70 is dolblij dat ze weer lekker in de Vierde Klasse mogen aanrommelen. Gezien de vele afwezigen morgen, LSVV’70 is momenteel nog naarstig op zoek naar een doelman, wordt een monsterscore verwacht.

Een verzoek aan een ieder die morgen richting het Wim Mugge Sportpark komt, om zelf een telraam mee te nemen. Het scorebord werkt vaker niet dan wel, dus er zou zich morgen zomaar een problematische situatie kunnen voordoen aangaande de tussenstand. Met een telraam in je hand zal je gratis entree hebben bij de kraker tussen LSVV’70 en UVS.