Nestor en Erelid Job Weststrate reikt Kampioensbeker uit

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Het was lange tijd een groot geheim, maar inmiddels heeft onze redactie de bevestiging binnen gekregen. De Kampioensbeker wordt komende zaterdag uitgereikt door niemand minder dan Job Weststrate. Het veertigjarige clubicoon van LSVV’70 zal bij de huldiging op het Sportpark na de wedstrijd de felbegeerde troffee overhandigen aan trainer/speler Freek Jansen en aanvoerder Wouter Huisman.

Het is geen toeval dat LSVV’70 bij Weststrate is uitgekomen. De nestor is sinds 1997 lid van de club en is op de achtergrond nog altijd nadrukkelijk aanwezig. Zo was hij dit seizoen veelvuldig aanwezig met zoon Abel bij duels van de roodwitte helden. Onlangs leverde hij zelfs als speler nog zijn bijdrage, door in het thuisduel met Wilhelmus een foutloze wedstrijd als rechtsback te spelen. In 2004 en 2007 werd Weststrate met LSVV’70 kampioen van de Vierde Klasse A.