Nog slechts vijftig kaarten beschikbaar voor finale in Vierde Klasse A

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

LSVV’70 leeft als nooit tevoren. Gisteren verschenen op verschillende basisscholen in Leiden kinderen gekleed in shirts van LSVV’70. Dagelijks vinden de artikelen in de fanshop gretig aftrek en bij de bakker, slager en kruidenier wordt louter nog over het succes van de roodwitte brigade gesproken. Leiden is in de ban van LSVV’70. De hype is logisch te verklaren. De Cultclub is aan de beste serie in de clubgeschiedenis bezig. Liefst negen duels op rij werden in winst omgezet, waardoor de ploeg van trainer/speler Freek Jansen momenteel bovenaan de ranglijst pronkt.

Veel clubs zijn op achterstand gezet, alleen in Haagse Hout heeft LSVV’70 nog een concurrent om de titel. En laat die club nou de komende tegenstander zijn. Komend weekend is de Cultclub vrij, waarna de voorbereiding zal starten op de officieuze finale in de Vierde Klasse A. Op zaterdag 2 april komt Haagse Hout richting het Wim Mugge Sportpark.

De wedstrijd houdt de gemoederen al flink bezig. Gisteren gingen ook de laatste kaarten voor de vakken P, Q en RR in de verkoop. Binnen tien minuten waren alle tickets verkocht. Alleen voor vak T, in de hoek, naast het uitvak, zijn nog vijftig kaarten beschikbaar. De kans is groot dat die deze week nog van de hand worden gedaan, waardoor LSVV’70 op een kolkende en uitverkochte Wim Mugge Sportpark de kraker gaat spelen.