Pechvogel Passchier kost LSVV 4 punten

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

LSVV 4 heeft zaterdag op het eigen Wim Mugge Sportpark punten laten liggen tegen aardsrivaal Lugdunum. Na een eigen doelpunt en een tijdsstraf voor pechvogel Passchier moesten de rood-witte helden van LSVV genoegen nemen met de complimenten voor het spel. Passchier, vorige week nog uitblinker met een zwabberschot, ging nu twee keer ten onder aan het maanlandschap op veld drie.

Ondanks een 0-2 achterstand halverwege de eerste helft speelde LSVV 4 goed mee. Het werd dankzij een snelle counter via Goudswaard zelfs nog 1-2. Vooral vlak na rust, toen het ondertussen 1-3 voor Lugdunum stond, speelde de rood-witte machine sterk voetbal en werd opnieuw de aansluitingstreffer gemaakt. Pas toen LSVV met tien man kwam te staan kon Lugdunum doordrukken en de 2-4 aanleggen.

LSVV staat nu 8e en houdt vier ploegen onder zich. Met een voetbaldroogte van vier weken voor de boeg kan de ploeg zich nu gaan richten op de tweede seizoenshelft die, gezien het spel, vele punten op zal gaan leveren. Dit gevoel wordt nog verder versterkt door de recente uitspraak van Cruijff: “We zijn met zijn allen aan iets nieuws begonnen en je weet van te voren dat er dingen niet meteen goed gaan”, vervolgt Cruijff. “Belangrijk dan vooral is dat je van de fouten leert en elkaar helpt om het beter te doen.”