Rum in bidons LSVV’70

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Het was even schrikken afgelopen zaterdag. De wedstrijd LSVV’70-CVC Reeuwijk was veertig minuten onderweg, toen middenvelder Wouter Huisman bij een dood spelmoment even naar de kant kwam om een slok water uit de bidon te nemen. Het gekneukel en gelach van de volle dug-out voorspelde dat er iets gaande was, en Huisman wist enkele tellen later wat. Vol overgave pakte hij de bidon vast om zijn droge keel met water te overladen, maar zijn gezicht trok witjes weg.

In plaats van het gewenste water, kwam er pure rum uit de bidon. Huisman spuugde het uit, keek er zuur bij, maar kon er na een paar tellen wel om lachen. En dat gold zeker voor de volle reservebank vol geblesseerde, geschorste en wisselspelers. Overigens verloor LSVV’70 met 1-4 van CVC Reeuwijk, maar zoals vrijwel wekelijks is de uitslag dit seizoen slechts een bijzaak.