Stjepanovic geeft voorzittershamer over

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

LSVV’70 krijgt binnenkort een nieuwe voorzitter. Alen Stjepanovic, de huidige preses van de Studentenclub, heeft aangegeven open te staan voor een opvolger. De Kroatische knuffelbeer, die zowel bij Minerva als LSVV’70 een levende legende is, laat de club op een geweldige manier achter. ‘Deze beslissing doet pijn, en diep in mijn hart zou ik de rest van mijn leven voorzitter willen blijven, alleen ik moet aan de club denken’, aldus Stjepanovic.

De middenvelder van het Vlaggenschip nam drie jaar geleden de voorzittershamer over van Stijn Kalsbeek. Onder zijn leiding, samen met de andere bestuursleden Wietse Jelles, John Koesveld en Nils de Groot, en adviseur Freek Jansen, is LSVV’70 op alle vlakken positief gegroeid. Zo werd het aantal veldteams verdubbeld en heeft de club sinds dit seizoen zelfs een damesafdeling. Ook financieel staat LSVV’70 er beter op dan ooit. Als een van de weinige clubs in Leiden hebben de Studenten een buffertje opgebouwd, waardoor de club zich zelfs kan gaan roeren op de transfermarkt. Daarnaast is het imago van LSVV’70 onder leiding van Stjepanovic aanzien gegroeid.

‘Het voelt nog altijd als een enorme eer om deze mooie club te vertegenwoordigen. Als speler zal ik dat zeker nog tot in lengte van jaren blijven doen, alleen LSVV verdient een voorzitter die meer tijd erin kan steken dan ik momenteel kan. Ik ben begonnen met werken, echt werken, ben verhuisd en ja, zet dat er maar in, wat kan het ook schelen, ik ben op zoek naar een vaste relatie. Dat zorgt voor stabiliteit in mijn roerige leven. Als dat er ook nog bijkomt, en dan sluit ik zeker niet uit, want ja, mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen: ik lig vrij goed in de markt. Enfin, als die liefde ook nog voorbijkomt, dan kom ik onderaan de streep tijd tekort. Maar ik blijf altijd beschikbaar voor het bestuur om mee te helpen en denken waar nodig is.’

Momenteel beraadt het bestuur zich over de opvolging. Daarbij wordt veelvuldig de naam van secretaris Wietse Jelles genoemd. In dat geval zal er sowieso een nieuw bestuurslid bij komen.