Supporters LSVV’70 in mars richting Roodenburg

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Een klassieker komende zaterdag in de Vierde Klasse A. Roodenburg en LSVV’70 treffen elkaar voor de derde keer dit seizoen. De eerste twee potjes waren puur ter voorbereiding, komende zaterdag wacht een waar voetbalspektakel. LSVV’70 is los en niet te stoppen. De roodwitte brigade ligt op titelkoers en gaat voor de elfde zege op rij. Daarbij zal de ploeg worden gesteund door een bomvol uitvak. Om 12.30 verzamelen de supporters zich bij pub Bad Habtis, om vervolgens in een roodwitte LSVV-mars richting Roodenburg te verplaatsen.

Niet alleen het uitvak zal overigens bezet worden door supporters van de Cultclub. Roodenburg heeft ook drie andere vakken toebedeeld aan fans van LSVV’70. Een sympathiek gebaar en het geeft de goede onderlinge verhoudingen weer tussen beide clubs.