Topduels van LSVV’70 uitverkocht

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Na de spectaculaire oktobermaand maakt LSVV’70 zich op voor twee mooie krakers. Komende zaterdag wacht voor de Sleutelstedelingen het uitduel met koploper Haagse Hout, terwijl een week later de derby tegen LV Roodenburg op het programma staat. Reden voor de fans om vanochtend massaal naar de verschillende verkooppunten in Leiden te gaan om kaarten aan te schaffen.

Voor het uitduel in Den Haag is komende zaterdag een verplichte buscombi van toepassing. In het uitvak bij Haagse Hout kunnen vijfhonderd supporters van LSVV’70 plaatsnemen. Alle kaarten zijn inmiddels verkocht. De tien bussen zullen komende zaterdag om 13.00 vertrekken vanaf de Beestenmarkt. Overigens voert de clubleiding van LSVV’70 momenteel overleg met het bestuur van Haagse Hout of er meer kaarten beschikbaar kunnen worden gesteld. Wordt vervolgd.