Van Noort komt niet door medische keuring wegens ruggengraatprobleem

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Alles leek rond, maar Rob van Noort speelt komend seizoen toch niet voor LSVV’70. De aanvaller zou gisteren zijn handtekening onder een eenjarig contract zetten, maar kwam niet door de medische keuring. Tijdens het onderzoek in LUMC werd het ontbreken van een ruggengraat geconstateerd. De gevolgen en risico’s hiervan zijn voor de club te groot, dat werd afgezien van een transfer.

‘Natuurlijk baal ik hier enorm van’, aldus Van Noort. ‘Wat heb ik me in de afgelopen maanden verheugd op een transfer naar LSVV’70. Ik heb het ook vaak in het nachtleven geroepen, LSVV zou mijn club worden. Maar, en misschien moet je dit niet opschrijven hoor, maar het was ook een beetje een act. Ik ben best onzeker ingesteld en wilde er graag bij horen. Dat uitte ik in populaire praat over mijn droom om te spelen voor LSVV. Dat is nog altijd een droom, alleen ik vrees dat ik zonder ruggengraat gewoon tekort kom.’