Wat gebeurt er in het bestuur? (2): De inventaris van de secretaris  

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Waar vorige week de dubbele agenda van Penningmeester Koesveld naar buiten kwam, is het dit keer secretaris Jelles die negatief in het nieuws komt. Maar dat niet alleen, het hele bestuur ligt onder vuur na het uitblijven van de ALV.

Jelles, ook wel de Petrus van LSVV genoemd, toonde gisteravond zijn macht door maar liefst 4 teams de toegang tot de kleedkamers te ontnemen. De secretaris van LSVV ’70 had namelijk zelf geen zin om te trainen en was met de sleutel op zak vertrokken. De gesloten deuren zorgden voor onrust en rumoer, zeker toen bleek dat de beloofde opening van de kantine ook uit zou blijven.
De onvolprezen Mueller was zo vriendelijk de sleutel op te halen in Den Haag en het bestuur kwam snel met een aantal bierkratten op de proppen om de schande van de gesloten kantine weg te poetsen. Met dit zoethoudertje namen de aanwezige aandeelhouders echter geen genoegen. Wederom klonk de roep om een ALV op de Kikkerpolder. Wederom werd deze geweigerd. Verdediger Brouwer was furieus: “Zo moeilijk kan het toch niet zijn om als bestuur normaal te functioneren?! Ik zit er serieus over te denken om zelf maar in het bestuur te gaan.”
De onrust bij LSVV ’70 lijkt nu volledig uit de hand te lopen. Vorige week beloofde het bestuur al om Cziommer binnen te halen maar deze transfer bleek op het laatste moment afgeketst. Volgens een officiële verklaring was hij te fit, officieuze bronnen melden dat PR-man de Groot bang was voor zijn eigen positie. Voorzitter Stjepanovic was dit keer wel bereikbaar voor commentaar: “Ik snap de commotie niet. Alles loopt toch gewoon goed? Kijk dat wij als bestuur disfunctioneren maakt in principe niets uit. De leden zorgen er wel voor dat alles op rolletjes loopt.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Secretaris Jelles in actie voor Jong LSVV