Wie heeft de scooter van Guus van Kessel?

Warning: Undefined variable $post in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/2/1/0/lsvv70.nl/httpd.www/wp-content/plugins/simply-sociable/simply-sociable.php on line 28

Hij stond zaterdag nog op de Kikkerpolder, nu is hij weg… Wie o wie heeft de scooter van Guus van Kessel gezien???

GEZOCHT: Wit met zwarte Scooter

Wat? Wit zwarte QINGQI bromscooter met het geel kenteken FX-149-K

Laatst gezien? Zaterdag 23 april 2016 om 18 uur

Waar? Lugdunum sportpark onder de tribune

Heeft u tips? 06-30700802 (Guus)
Afgelopen zaterdag kwam ik na een wedstrijd erachter dat ik mijn scootersleutel met pluizige sleutelhanger niet meer had. Deze zat ook niet meer in de scooter. Vandaag (maandag) toen ik hem met de reservesleutel op wilde halen, kwam ik erachter dat hij er niet meer stond. Het is een zwart witte bromscooter van het merk QINGQI. Hij heeft wat beschadigingen en de startaccu was kapot, waardoor starten moeilijk gaat. In de bagageruimte zat een helm, motorhandschoenen en een Ajax-sjaal. Erg benieuwd ben ik of u toevallig weet waar de scooter is en/of u hem na zaterdagavond nog heeft gezien. Behalve dat ik niet meer kan scooter rijden, kan ik de sjaal in de komende weken nog wel eens hard nodig hebben.

Hoewel ik me niet voor kan stellen dat een van u hem heeft weggenomen en hier wellicht nu spijt heeft hiervan, kunt u de scooter ook een keer ongemerkt terugplaatsen. Ik vind hem wel weer… Ik heb hem hard nodig om trainingen te bezoeken.

Weet u meer, neem contact met me op.

Guus van Kessel (06-30700802)