Lid worden

Altijd op zoek naar versterkingen!

LSVV ’70 is altijd op zoek naar versterkingen voor op het veld (dames én heren) en de zaal (heren). Lid worden van de mooiste studentenvoetbalvereniging van Nederland? Hier heb je een paar argumenten.

Nota bene: We krijgen regelmatig vragen van geïnteresseerden of ze lid kunnen worden. LSVV ’70 is een Leidse studentenvereniging. Voor inschrijving is een inschrijving als student aan een erkende Nederlandse HBO- of WO-instelling verplicht.

Inschrijven

Interesse, maar nog niet definitief inschrijven? Klik op deze link: Interesseformulier 

Inschrijven kan enkel via dit Inschrijfformulier LSVV’70 (2022-2023). Het is verstandig eerst contact te hebben met het bestuur alvorens over te gaan tot inschrijving. Het bestuur is verantwoordelijk voor de indeling van nieuwe spelers in de teams. Het ingevulde inschrijfformulier moet vergezeld van (1) een digitale pasfoto en (2) een scan van je legitimatie opgestuurd worden naar bestuur.lsvv70@gmail.com.

Contributie

Een studentenvoetbalvereniging vraagt om een studentikoos lage contributie. Dus we zijn er best trots op dat LSVV ’70 veruit de laagste contributie in Leiden en omstreken heeft 🙂

  • Trainingslidmaatschap: € 70,-
  • Veldvoetbal: € 197,-
  • Zaalvoetbal: € 130,-

Contributie wordt geïnd door administratief partner ClubCollect. Leden ontvangen aan het begin van het seizoen een sms en/of e-mail met link naar betalingsmogelijkheden. Betalen in termijnen is mogelijk.

Afmelden

Afmelden kan middels een mail aan het bestuur (bestuur.lsvv70@gmail.com).

Indien een opzegging van lidmaatschap niet vóór 31 mei van het lopende seizoen binnen is, wordt het lidmaatschap automatisch met 1 jaar verlengd.