Word lid van LSVV’70! Al 45 jaar DE Studenten Voetbal Vereniging van Leiden!

De El-Cid staat voor de deur en dus komen allerlei nieuwe studenten richting Leiden. Uiteraard zal LSVV’70 zich weer laten zien tijdens de introductieweek. De Studenten Voetbal Vereniging van Leiden is alweer 45 jaar razend populair onder de studenten. Waarom zal je lid moeten worden van LSVV’70? Voor het gemak hebben we even tien redenen op een rijtje gezet:

1. De bal en plezier, een onlosmakelijke combinatie bij LSVV’70. De club is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Soms vanwege het opvallend goede voetbal, soms vanwege de humor, maar vaak door de combinatie van beiden!

2. Spelen op je eigen niveau. Op het veld, in de zaal, jongens, meisjes, zelfs 35+. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk bij LSVV’70. Het eerste elftal is prestatiegericht, maar wel met de kenmerkende glimlach die overheerst. Daarnaast zijn alle elftallen actief op zeer uiteenlopende niveaus.

3. LSVV’70 is DE studenten voetbal vereniging. Al 45 jaar combineren studenten en oud-studenten hun drukke leventje met het plezier van LSVV’70. Wil je heel actief zijn of alleen tegen een balletje trappen en daarmee klaar, ook dat is mogelijk.

4. LSVV’70 is de plek om snel veel nieuwe mensen te leren kennen. In allerlei leeftijden zijn spelers vertegenwoordigd bij de club, waarbij er veel onderling contact is. Elke nieuwe speler wordt direct goed opgevangen en welkom geheten.

5. LSVV’70 is de club die je perfect kan combineren met je nevenactiviteiten bij studentenverenigingen als Minerva, Quintus, Augustinus, NSL of welke studenten- of studievereniging dan ook. Het mooie aan LSVV’70 is dat er van allerlei verenigingen mensen actief zijn binnen de club, ook niet-leden van verenigingen natuurlijk. Gevolg is een mooi arsenaal, waarbij LSVV’70 niet veel uren hoeft op te slokken van je drukke bestaan.

6. Studenten en geld… LSVV’70 heeft de allerlaagste contributie van de hele omgeving. Daarnaast kan je ook trainingslid worden. En je hoeft er geen andere verplichtingen, zoals een sportkaart, voor aan te schaffen.

7. Voor die contributie krijg je wel het maximale. Elk team wordt voorzien van nieuwe trainingsspullen aan het begin van het seizoen en ook je tenue wordt geheel verzorgd. Daarnaast speelt LSVV’70 op het complex van De Kikkerpolder, waardoor ook alle voorzieningen, van kleedkamers tot kantine tot nieuw kunstgrasveld, perfect is geregeld.

8. De woensdagavond is de trainingsavond voor alle elftallen. Daarbij heeft LSVV’70 die avond de kantine in eigen beheer, waardoor na de trainingen op groot scherm Champions League opstaat en de tap openstaat. Daarnaast heeft LSVV’70 in het centrum van Leiden met Bad Habits een geweldige sponsorpub, waar op de zaterdagen de Derde Helft plaatsvindt. Daarbij stelt de kroeg altijd een pitcher per punt beschikbaar aan de elftallen van LSVV’70!

9. Behalve het voetbal, organiseert LSVV’70 ook allerlei activiteiten, zoals stapavondjes,de LSVV VoetbalQuiz, het LSVV Hemelvaartstoernooi, het LSVV Oliebollentoernooi en het LSVV Gala. Niets is verplicht, maar de praktijk wijst uit dat veel leden graag even aanwezig zijn tijdens de gezellige avondjes.

10. LSVV’70 is bovenal Cult. Het verrijkt je leven, als student en oud-student. In het verleden zijn voormalige profvoetballers bij LSVV’70 terecht gekomen, net als spelers die nog nooit een ballon twee keer konden hooghouden. De charme is dat iedereen welkom is en het je zowel binnen als buiten de lijnen heel veel plezier oplevert. En is dat niet waar het in het leven allemaal om draait…?

 

INTERESSE??? Neem contact met ons op via: bestuur.lsvv70@gmail.com