China onder de indruk van LSVV 4

De Chinese regering bezoekt binnenkort Leiden voor een bezoek aan LSVV’70. De Aziaten willen met eigen ogen aanschouwen hoe het Vierde Elftal zich profileert. Waar in China elk gezien maximaal een kind mag hebben, laat de voortplanting bij LSVV 4 het tegenovergestelde zien. Elke week komen er nieuwe spelers bij, en voor iedereen is er plek.

‘De slogan van LSVV is: van iedereen, voor iedereen. Dat nemen wij heel letterlijk.’ Aan het woord is Maarten Hameete, de grote leider van LSVV 4. ‘De kern van onze ploeg is stabiel en daaromheen voelen we dat we een enorme aantrekkingskracht hebben. Op de training blijven maar nieuws studenten komen. Natuurlijk bieden we voor iedereen onderdak. We gaan onze Chinese vrienden graag rondleiden. Ze kunnen zeker iets van ons leren, want bij ons bestaat er geen maximum.’