LSVV’70 oudste, mooiste en grootste Studenten Voetbal Vereniging van Leiden

Morgen een primeur op de Hollandse velden. LSVV 5 speelt de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. De ploeg is onlangs ontstaan uit allerlei studenten, die samen hun leven nog wat extra glans willen geven. Gevolg is een vijfde team op de zaterdag, waardoor LSVV’70 weer eens bloeit als nooit tevoren.

Met vijf mannen teams en een dames team op de zaterdag zijn de kleuren rood en wit alom vertegenwoordigd op de zaterdag in Leiden en Omgeving. En dit, terwijl de club bovenal inzet op kwaliteit en niet zozeer op kwantiteit. Groeien als club is geinig, maar niet meer dan dat. Voor elk lid van LSVV’70 wordt het best denkbare geregeld, ondersteund door het ultieme clubgevoel.

LSVV 5 begint haar officiele bestaan morgen met een uitwedstrijd tegen SEV.