Toekomst van Kleine Neefje, Football Factory, erg onzeker…

Aan de vooravond van de studentenclash tussen LSVV ’70 en Football Factory blijkt uit betrouwbare bron dat de toekomst van het kleine neefje erg onzeker is. Naast het jaarlijkse mislopen van vele nationale studenten (veelal gaan deze studenten naar LSVV ’70), dreigt nu ook een fikse terugloop op de internationale aanwas. Zowel nationale als internationale studenten trekken massaal naar LSVV. De nieuwe sfeervolle kantine, die in samenwerking met Biento wordt gerund, schijnt hierin een belangrijke peiler te zijn.

Verder zullen de internationale studenten ook de prestaties van de Factorianen in de 4e klasse op de voet gevolgd hebben. Met opnieuw een laatste plek in de competitie, zullen ze ook hiermee geen nieuwe leden trekken.

Waar verder het kleine Football Factory moeite heeft om de broek op te houden ,lijkt LSVV juist te floreren. De club heeft een reorganisatie doorstaan en heeft middels een nieuw bestuur en verschillende commissies alles organisatorisch goed op de rit. Logisch gevolg ook dat daarom steeds meer internationale studenten hun weg vinden naar het Wim Mugge Sportpark.

Hieronder slechts één van de vele verzoeken voor een internationale wedstrijd:

Hopelijk wordt deze ontwikkeling Football Factory niet fataal.
De 6 punten die hier altijd jaarlijks worden opgehaald, zijn altijd een mooi feit en we wensen ze daarom het beste toe voor morgen.

Anomieme Column