Het nieuwe LSVV 5 over hun befaamde “nooit de nul”

Let op! LSVV 7, nu officieel LSVV 5 en officieus nog steeds ‘nooit de nul’ , uw entertainment team is weer actief geworden. Klaar om de winst te pakken in de beker, de competitie en in het veld. Een nieuwe seizoen vol met nieuwe ronde ballen en kansen op doel. U begrijpt, deze kansen komen niet vanzelf. Uniek in de geschiedenis van ‘nooit de nul’ zijn er forse voorbereidingen geweest. In teamverband zijn we de Ardennen getrotseerd en hier hebben wij kleur gegeven aan het team doormiddel van paintball. Ook individueel is het niet blijven liggen. De uithouding is ook in de zomermaanden goed bijgehouden door in de barre omstandigheden onder hoge promillages gewoon de voetjes van de vloer te houden. Het scoren op doel is ook in de clubs goed getraind waarbij sommige players het toch beduidend beter doen dan anderen. Het moge duidelijk zijn dat deze forse trainingen de rondingen van de 0 in ‘nooit de nul’ eer aandoen. Maar hoe zit dat eigenlijk met de prestaties van het team?

acheter viagra pharmacie, click here, cialis 20mg prix, click here

Nou goed. eerste wedstrijd gewonnen met 7-2 Lekker bezig toch heeyy bier, woohp. Maar de 2de wedstrijd ging iets anders dan wij gewend waren…

Weetje: een elftal bestaat uit 11 mensen. Een slecht afgeronde 11 minuten voor de wedstrijd kwamen wij erachter dat wij een precies aantal van 11 bij elkaar zouden krijgen voor de aanvang van de wedstrijd. Een meer precieze voorbereiding in de rest van het seizoen is hierbij alweer onmogelijk gemaakt. Al voor het startsignaal was de spanning al duidelijk te voelen. De warming-up bleek sommige al snel teveel en bij navragen bleek zuurstoftherapie tijdens de wedstrijd niet mogelijk. Toch heeft het team zich herpakt en begonnen wij fel aan de wedstrijd. Mij ging het allemaal te snel in het veld. Maar na een gelijk opgaande 30 minuten begon het mij echt te duizelen. Een flitsende aanval van Kasper werd abrupt onderbroken met een dierlijke tackel, resulterend in een place kick… Het bleef 0-0. Totdat we met het hele team de bal er inschoten 15 minuten voor rust. Dit linkse doelpunt was precies genoeg zodat iedereen een lekkere thee kon drinken in de rust.

Na veel gejammer over wie er asjeblieft wissel mocht staan ging de 2de helft van start. Nietsvermoedend speelde wij verder, maar niks was minder waar. Na nog 2 doelpunten met een praktisch kopje en hoog geleid schot kwam tot verbazing het eindsignaal. Zelfs zonder afronding stond onomstotelijk vast dat onze vaste keeper de 0 heeft weten te behouden. Dat rest tot de vraag: “welk team is dit en wat voor toekomst gaat hier komen?”  Ik kan u alleen zeggen dat het eerste krat al gedronken is, de rest moet nog blijken…