Ingezonden brief van clubwatcher LSVV’70

Sergio Rademakers is de Bert Maalderink van LSVV’70. De olijke LSVV-clubwatcher van Leidenamateurvoetbal is momenteel aan het afkicken na een seizoen de rood-witte trots te hebben gevolgd. Zojuist ontving de redactie van deze site en ingezonden brief van Super Sergio, zoals zijn bijnaam luidt. Rademakers is bekend van de song ‘Sergio gaat de singel in!’. Iets wat afgelopen seizoen tijdens de fameuze grachtentocht ook gebeurde. Lees hier de mooie anekdote van Sergio:

 

LSVV’70 begint vroeg met trainen!

FC Rijnvogels trainde deze week voor de eerste maal ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dit was een “boost” voor LSVV uit Leiden. Al weken is bekend, dat de cultclub zich enorm versterkt heeft en een opmars naar de eredivisie wilt maken.

Leidenamateurvoetbal.nl verslaggever Sergio Rademakers kreeg lucht van de vroege trainingsarbeid van de ploeg van trainer Freek Jansen en ging op onderzoek uit.

Rademakers (LSVV watcher en door LSVV spelers irritante, Leidse Bert Maalderink genoemd) sprak de supportersvereniging.

De woordvoerder van Tifosi Curva Nord spreekt:,,Tja..wat zal ik zeggen. Onze selectie traint ongekend vroeg in het nieuwe seizoen om potten te kunnen breken. Het was een initiatief van Freek Jansen, onze toptrainer, omdat hij zag dat de FC Rijnvogels ook al waren begonnen. Er is wel één groot verschil moet ik zeggen. Wij trainden besloten, met een reden. De trouwe aanhang werd getrakteerd met de presentatie van de nieuw aangetrokken spelers. De nieuwkomelingen werden gevierd en in de armen gesloten door onze aanhangelingen.”

Ook werd aanvoerder Wouter Huisman (Huissie) aan de kaak gesteld:,,Inderdaad een vroege training ja. Maar we hebben ambities, dat mag duidelijk zijn. Onze vaste waarde Jochem “Tonnetje”van der Graaf kampt nu al met overgewicht. De zomer is nog niet eens voorbij. Dat soort mannen moeten nu al gaan trainen. Dus collectief is er besloten om voortijdig te starten met de nodige trainingsarbeid. We hebben nu al problemen in de selectie. Neal Petersen mag immers niet praten omdat zijn stembanden verbruikt zijn. Die man praat de hele dag op zijn programma EK Daily. Maar wat ook belangrijk is..de Mister LSVV Knuffelbeergehalte Trofee. Al jaren gaat deze prijs naar Alen Stjepanovic (in de volksmond Steppa). Dit jaar is hij van zijn troon gestoten door knuffeltje Guusje van Kessel. Ik denk dat zijn Brabantse accentje en zijn looks de doorslag hebben gegeven en uiteraard de nodige seks-appeal. Hij had  behoorlijke concurrentie van Ricky Baarda, maar uiteindelijk heeft ons vrouwenteam Guusje verkozen. Fijn voor die jongen toch.”

Steppa sluit aan:,,De jury zal dit jaar minder hechten aan het seks appeal. Anders had ik m weer gewonnen. Ik ben benieuwd hoe Guusje met deze prijs omgaat. Ik heb al die jaren niks met de druk gedaan, Guusje mag het laten zien nu. Volgend jaar is de prijs bij mij.”

Guusje over de overdenkelijkheden van Alen:,,Ik heb naast het kampioenschap ook de titel Knuffelbeer. Wat een geweldig jaar zeg. Ik was onlangs op de verjaardag van Freek zijn dochter, niet normaal. Alle vrouwen klampten zich aan me vast om te knuffelen. Het zegt iets over mij, dus ik zal mijn titel met verve verdedigen. Maar goed, we gaan nu trainen en de Waasdorpjes op het doel aframmelen. Seizoen 2016/2017 wordt voor mij een persoonlijk een trilogie. Kampioen, KNVB beker en Mister LSVV!”