Jong LSVV strikt Van der Meer en toont interesse in Kok

Een dag na het spetterende vuurwerk van LSVV’70 op de transfermarkt, sijpelen ook mooie berichten door van de overige teams van de club. Zo heeft Jong LSVV zich ook nadrukkelijk laten gelden op de transfermarkt. De ploeg bereikte overeenstemming met Jaimy van der Meer over een tweejarig contract. De 22-jarige alleskunner komt transfervrij over van DOSR en geldt als een veelbelovende speler.

Van der Meer doorliep de roemruchte jeugdopleiding van de club uit Roelofarendsveen en was een stabiele factor in de selectie van de club. ‘Maar voor zijn ontwikkeling als speler en als mens was hij op zoek naar een nieuw groter podium’, aldus John Koesveld, de technisch manager van LSVV 2. ‘Bij ons valt alles op zijn plek. Spelen met studenten die het voetbal op een mooie manier benaderen en daarnaast ook actief zijn in het (nacht)leven van de stad. In Van der Meer zien wij een mooie kwaliteitsinjectie voor onze groep.’

Behalve de 22-jarige Van der Meer, strikt LSVV 2 mogelijk ook Matthijs Kok. De 23-jarige multifunctionele middenvelder Kok staat in de nadrukkelijke belangstelling van de ploeg. Kok speelde in het verleden onder meer profvoetbal in Singapore en was actief voor de studentenploeg van de universiteit van Manchester. ‘We willen met LSVV 2 ook buiten Nederland aan ons imago werken’, vervolgt Koesveld. ‘Dan denk ik niet alleen aan Europa, maar veel verder. Azië, Zuid Amerika, misschien wel Alaska. Met Kok halen we mogelijk iemand die direct tot de verbeelding spreekt in die gebieden van de wereld. Misschien mag ik het niet hardop zeggen, en ik vrees dat personen als Job Tamminga en Johan Niemeijer me dit niet in dank afnemen, maar met deze top versterkingen gaan we komend seizoen om de titel spelen. Overigens, maar dit kan je beter niet opschrijven hoor, ben ik niet zo onder de indruk van wat een Niemeijer of een Tamminga vindt. Dat blijkt ook wel uit het gegeven dat zij al jaren aan ALV willen, en ik die als penningmeester mooi tegen kan houden. Enfin, we dwalen af. Conclusie: LSVV 2 heeft gouden zaken gedaan!’