LSVV’70 dankt topscouts, bliksemafleider Van Noort en fietsenmaker Brockotter

Veel clubs in Leiden zijn momenteel in rep en roer. Hoe kan het in hemelsnaam dat zij al maanden bezig zijn met nieuwe spelers, en LSVV’70 vanuit het niets zes topaankopen kan presenteren. Pas na het kampioenschap van de Cultclub ging de clubleiding aan de slag, vol gas en overgave, om vervolgens zes spectaculaire aanwinsten te presenteren.

Daarbij gold Freek Jansen als de grote architect, met in zijn schaduw Neal Petersen en Wouter Huisman als geweldige onderdelen van het technisch hart. Ook spelers als Alen Stjepanovic, Gerben Groenendijk, Thomas Waasdorp, Dammes Waasdorp en Guus van Kessel hielpen zeer actief mee. Maar LSVV’70 kreeg ook fantastische hulp van derden, die mee dachten en hielpen met de Studentenclub. Een speciaal dankwoord daarbij richting Nick Permanand. De technische balvirtuoos van RCL blijft zijn club trouw, maar dacht actief mee aan spelers die zowel qua voetballer en als mens bij LSVV’70 zouden passen.

Daarnaast zijn we Rob van Noort dankbaar. Enkele maanden geleden konden we hem als joker inzetten, door net te doen alsof hij een top versterking zou zijn. Het was een lokkertje voor de andere clubs, waarmee LSVV’70 ervoor zorgde dat in de resterende weken van de transferperiode geen enkele club meer in de kaarten van de Cultclub kon kijken.

Datzelfde gold voor Sil Brockotter. Hij wilde maandenlang naar LSVV’70, maar zegde uiteindelijk af, omdat hij, komt ie, geen fiets tot zijn beschikking had. Een geniaal argument, waardoor de clubleiding vooral wist dat het karakter van een speler honderd keer belangrijker is dan wat dan ook. Kortom: we zijn veel mensen dankbaar en gaan nu even nagenieten. LSVV’70 als grote winnaar van de transferperiode. Wie had dat ooit kunnen denken?