Tweeduizend fans verwacht in duinen Wassenaarse Slag

Heroische taferelen op komst, morgenochtend in de doorgaans zo rustieke omgeving van de Wassenaarse Slag. In het prachtige duingebied begint LSVV’70 aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Na het klinkende kampioensjaar is de hype rond de roodwitte helden er niet minder op geworden. De lokale driehoek verwacht morgen ongeveer tweeduizend fans, die de selectie van Freek Jansen met vuurwerk welkom zullen heten.

De duinloop is traditiegetrouw de opening van het nieuwe voetbalseizoen. Sinds 1970 wordt het gebied door LSVV’70 aangedaan, waarbij de selectie zich in het zweet zal werken. Vervolgens vindt op het strand de officiele opening plaats, waarbij verschillende prominenten het woord zullen nemen. De politie verzoekt alle fans tijdig af te reizen om grote files te voorkomen.