Rood-wit heerst in alle klassen: LSVV-mannen pakken 15 pitchers

Zaterdag 4 februari 2017 mag de boeken in als één van de succesvolste wedstrijddagen in de rood-wit te geschiedenis: alle vijf officiële duels gespeeld door de sleutelstedelingen eindigden in prachtige overwinningen.

LSVV pakt alle 15 pitchers.
LSVV pakt alle 15 pitchers.

In Reeuwijk verbaasde het vlaggenschip vriend, vijand en zichzelf door uit een wedstrijd als een emotionele achtbaan verdiend de 3 punten te slepen. Gevierde man was Guus van Kessel: de kwieke marechaussee speelde de rol van aangever bij de 0-2 van Casteel, en zorgde er met twee goals na een comeback van de Reeuwijkers voor dat LSVV drie punten mee naar Leiden mocht nemen.

Op de Kikkerpolder behaalden Jong LSVV en LSVV 5 zwaarbevochten overwinningen met respectievelijk 2-1 en 6-4, waarbij voor de jongste telgen in het rood-wit gold dat dit de eerste overwinning van het seizoen was. De mannen van Maestro Ten Hooven en Captain Cnossen lijken meer en meer hun draai te vinden. LSVV 3 en 4 boekten eenvoudiger zeges, waar het Derde met maar liefst vijf treffers over Katwijk heenwalste, en het Vierde het met maar één treffer minder moest stellen maar wel de nul hield tegen het afgematte SEV.

Helemaal perfect was het resultatenlijstje toch niet: Dames 1 zocht in Woubrugge de uitdaging twee klassen hogerop door de dames van de plaatselijke VV uit te dagen. Ondanks een afgetekende score in het voordeel van de dorpelingen (6-0), speelde de ploeg van trainer Jelles geen onverdienstelijke wedstrijd. De afronding liet echter met name in het tweede bedrijf te wensen over.