Tifosi Curva Nord steunen Stjepanovic, Van der Graaf en De Groot

Alen Stjepanovic, Jochem van der Graaf en Nils de Groot. Onmisbare schakels in de geoliede machine van LSVV’70, al jarenlang. Toch moet de trouwe achterban dit seizoen veel geduld hebben. Het drietal staat met blessureleed al maanden langs de kant. Reden voor de Ultra’s van Tifosi Curva Nord om een speciale actie voor het drietal te organiseren.

Over twee weken speelt LSVV’70 thuis tegen BSC’68. De wedstrijd zal in het teken staan van Stjepanovic, Van der Graaf en De Groot. Er wordt een Miss Studentes-verkiezing gehouden, waarbij de drie winnaars een avond met het drietal op stap mag. Overigens heeft Stjepanovic aangegeven dat hij een iets ouder segment prefereert. Daarnaast zullen reusachtige spandoeken worden getoond van de drie spelers en komt er een speciale vuurwerkactie.

‘Steppa, Jochem en Nils zitten in ons hart’, aldus het statement van de Tifosi. ‘Wat zij de afgelopen jaren voor LSVV’70 hebben gedaan is niet in woorden uit te drukken. Ze hebben nu pech, maar komen sterker terug dan ooit. En dan zullen we hen weer omarmen. Met onze acties willen we hen een hart onder de riem steken en laten merken dat we ze missen.’