Schrijf je nu in voor hét Leische Studentenkampioenschap 2019!

Nu de lentezon zijn snuit weer heeft laten zien, de eerste terrasjes en stranddagen weer een feit zijn, begint het LSVV-bestuur de kriebels weer te voelen. Het voorjaar hangt in de lucht en daarbij hoort natuurlijk HET studentenkampioenschap van Leiden. We denken nog weleens terug aan de befaamde jeugdtoernooien: waar onze conditie nog naar een hoogtepunt toegroeide, voetbalvaders vaak een pilsje te veel dronken en jij en je team er alles aan deden om nóg een medaille voor je te winnen. Aansluitend aan het toernooi hebben we een BBQ en een feest, waar niet je voetbalvader, maar jij zelf dit keer wellicht een pilsje te veel drinkt.

Dit is wat je op donderdag 30 Mei 2019 (Hemelvaartsdag) van 12:00 tot 00:00 uur op het Wim Mugge Sportpark kunt verwachten:

– net als bij de F’jes en E’tjes 7 tegen 7 wedstrijden op een half veld
– apart mannen- en vrouwen-toernooi (maar mixed-teams zijn uiteraard ook welkom)
– kruisfinales na de poulefase
– teams bestaande uit minimaal 7 personen (hoewel wissels worden aanbevolen)
– de kantine is de gehele dag geopend voor zowel alcoholische als non-alcoholische versnaperingen
– een penaltybokaal (ieder team vaardigt 1 penaltyspecialist af)
– een sportieve en gezellige sfeer
– plezier staat voorop: iedereen is welkom
– de hele middag hitjes door de speakers
– na afloop een BBQ (op inschrijving) á €12,50 p.p.
– aansluitend een feest in de kantine

Uiteraard is iedereen welkom om mee te doen aan het toernooi: LSVV’ers en niet-LSVV’ers, studenten en niet-studenten, voetballers en hockeyers. Kortom: geef het door en vorm een team met je (voetbal)vrienden om een potje te voetballen in de zon!

Schrijf je snel in via de teamcaptain door een mail te sturen naar bestuur.lsvv70@gmail.com. Vermeld daarbij de teamnaam, de namen van de teamleden en aantal deelnemers voor de BBQ (vermeld ook eventueel aantal vega-vrienden). De kosten bedragen slechts 20 euro per team die ook dit jaar weer ten goede zal komen aan onze partner Unicef! Betaling gebeurt meteen na inschrijving en we versturen 1 tikkie per team, geef dus gelijk het telefoonnummer van je teamcaptain door bij de inschrijving.