Aankondiging nieuwe partner: @ease

LSVV’70 en @ease_nederland hebben de handen ineen geslagen: het logo van de organisatie is te bewonderen op de nieuwe shirts van LSVV H5 gesponsord door LSVV.

Het is bekend dat mentale gezondheid onder jongeren en studenten momenteel een groot probleem is. We willen jullie als studentensportvereniging naast het faciliteren van voetballen, 3e helften en andere evenementen graag bekend maken met organisaties die op een andere manier kunnen helpen. @ease_nederland is een organisatie die jongeren gratis, anoniem en zonder afspraak een luisterend oor biedt. Maak er gebruik van of maak het bekend in je omgeving aan teamgenoten/vrienden/huisgenoten die er iets aan kunnen hebben; praten helpt. Check voor meer informatie de @ease_nederland insta pagina of stuur ons een DM of mailtje naar bestuur.lsvv70@gmail.com.