Hemelvaartstoernooi 2024!

Op donderdag 9 mei houden we op de Kikkerpolder weer het jaarlijkse Hemelvaartstoernooi. In teams van 7 nemen alle voetballers van Leiden en omgeving het tegen elkaar op om de Hemelvaartscup met de grote gouden oren. Iedereen mag meedoen, ook teams van buiten LSVV of UVS. Nodig dus ook vooral het team van je buren, familie, vrienden of vage kennissen uit om deel te nemen, dan belooft het een prachtige editie te worden!

Thema van deze editie is ‘Safari‘, in de breedste zin van het woord. Glibber langs je tegenstander als de slang die je bent, kop hoog in het doel als een giraf en ren gelijk een hinde over de velden! Voor het team dat de mooiste safari-outfit op de mat weet te leggen is er zelfs een speciale prijs in het leven geroepen!

Hieronder alle praktische info voor het toernooi. Heb je nog vragen? Je kan altijd Emma (0681933212) of Sander (0611989828) even appen, of mailen naar: bestuur@lsvv70.nl.

  • Het toernooi is op donderdag 9 mei, van 12:00 tot 18:00 uur. 
  • Er is aansluitend een BBQ en feest op de club. Je kan je opgeven voor de BBQ bij het aanmelden (vlees & vega). 
  • Er is een apart toernooi voor vrouwen- en herenteams. 
  • De deadline voor inschrijven is op donderdag 2 mei!

Hopelijk tot op het toernooi!