LSVV’70 strikt publiekslieveling Leo Casteel

Missie Op naar de Eredivisie krijgt steeds meer vorm. Vol trots presenteert LSVV’70 de volgende aankoop. Leo Casteel is de komende twee seizoenen actief voor de Rood-Witte brigade. De 26-jarige middenvelder komt transfervrij over van Odin. Casteel geldt als een bon-vivant, die zijn kwaliteiten op het veld op een juiste manier weet te combineren met het leven daarbuiten.

‘Die wisselwerking is het DNA van onze club’, zegt speler/trainer Freek Jansen. ‘Daar zijn onze scouts ook op ingesteld. Spelers moeten goed kunnen voetballen, maar nog belangrijker, vooral lekker ontspannen de sport met elkaar op een mooie manier beleven. Met Leo Casteel hebben we iemand gevonden, die deze mix perfect kan vertolken. Een multifunctionele middenvelder, waar we veel plezier aan gaan beleven.’

Casteel doorliep alle hoogste elftallen van Odin en kwam daarnaast ook nog uit voor RKVV Dem en UDO. ‘Ik was getuige van de kampioenswedstrijd van LSVV’70 tegen VVSB’, aldus Casteel. ‘Dat verliep qua uitslag niet helemaal goed, maar de sfeer die ik daar voelde en zag, onbeschrijfelijk. Volgens mij heb ik negentig minuten lang met kippenvel op de tribune gezeten. De Ultra’s van Tifosi Curva Nord, die gewoon de hele wedstrijd vol achter de ploeg staan, de Kidsclub De Jonge Veulens met de sfeeracties en niet te vergeten Supportersvereniging Ons RoodWit. Toen ik zag wat daar die middag gebeurde, wist ik één ding zeker: spelen voor LSVV’70 zou een nieuw hoogtepunt in mijn leven moeten worden.’

Na het aantrekken van topspits Richard Guffens, supertalent Thomas Loos, alleskunner Jos van Beuningen en bon-vivant Leo Casteel is LSVV’70 nog niet klaar. Over een uur volgt de volgende spectaculaire aanwinst van de club. Missie Op naar de Eredivisie houdt momenteel heel Leiden bezig!